2010. április 28., szerda

Bagolyrajongóknak

Szűk ismerőseim körében már-már bálványnak számít, ezért gyűjtöm a különböző formákat, hogy ha meglepetést készítenék valamelyiküknek, legyen miből válogatni. :) Ez egy olyan példány, amit idáig nem ismertem, de bekerült a népes családba. Elkészítése egyszerű, győződj meg róla!

6 megjegyzés:

Shushanna írta...

Nagyon tetszik! :)
Volt egy ismerősöm, aki baglyokat gyűjtött. A nappalijában csak baglyos dísztárgyak voltak, a legapróbbtól a nagyobbakig, mindenféle anyagból...Mennyire tetszene neki!!!

Kösz a linket!

Lidércke írta...

Ez nagyon helyes. :))

Szera írta...

Nagyon tetszik... :)

Aranyalma írta...

Örülök! :)
Shu: pont ilyen típusú emberkék miatt gyűjtöm a mintákat! :)
Ebben a fazonban az a jó, hogy párnaméretben is megvarrható, de akár kitűző is készülhet belőle.

Egy gondom van: ha párnát varrok belőle, szerintetek mivel tömjem, ha nem a hagyományos töltőanyaggal, hanem valamilyen biomaggal szeretném? Ebben a kérdésben teljesen tapasztalatlan vagyok, van esetleg ötletetek a beszerzést illetően? (Figyelembe véve, hogy lehetőleg ne lepjék el idővel a molyok.)

Lidércke írta...

Tönkölbúza-pelyvával szokták a "biopárnákat" tömni. Én csak pécsi beszerzési forrást tudok, a 3Smidt Kft.-t. Ha nem találsz a közeledben, akkor esetleg érdemes őket megkérdezni, postáznak-e.

Unknown írta...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...