2010. november 24., szerda

Kedveskéim!

Igazán nem szeretnék erőszakos lenni, de még 2 PIF-hely kiadó nálam... Ha 1 éven belül nem várt meglepetést szeretnél magadnak, ne habozz!

14 megjegyzés:

Tigrislilijom írta...

Jelentkeznék is szívesen, de tudom hogy blog nélkül nem fog menni. Ennyiben maradtam magammal.

Aranyalma írta...

Látod-látod, még mindig blognélküli vagy... :))) micsoda lehetőségtől fosztod meg magad... xD
Most azért mégis kérdezek kettőt, és légyszíves válaszolj:
a) ugye nem költöztetek el?
b) hány szám alatt is laktok, mert a többit azt hiszem, még tudom... :)
Ha nem akad más jelentkező, nagylelkűen mentesítelek a kötöttségek alól. :)))

Tigrislilijom írta...

Igen, maradtunk a régiben, 88. :-)
És mit szólnál egy sima csere-beréhez? Te letudhatnád a pifelést, én meg nem küzdenék lelkiismeret-furdalással hogy elcsábítottalak... :-)))
Egyébként egyszer már csináltam ilyet, akkor is mindenki elégedett volt ;-)

Aranyalma írta...

Rendben, a cserében is benne vagyok!
Azt is csinálhatnánk, hogy figyeled néhány hónapon keresztül (akár fél éven át) az elkészült mindenfélét és ha valamelyik megtetszik, már repülhet is hozzád. Feltéve, ha nem valakinek ajándékba szánom, mert akkor egy kicsit várnod kell addig, amíg el nem készül a neked szánt példány.
Jó lesz így? Vagy ha más ötleted lenne, írd meg nyugodtan.

Tigrislilijom írta...

Szeretnék olyat inkább, amit kimondottan nekem szánsz :-))) ha ez így jó neked is...

Aranyalma írta...

Nekem mindenhogy tökéletes! :) Csak azt gondoltam, hogy esetleg van (lesz) egy konkrét, ami nagyon megtetszik, így könnyebb lesz választani.
De ha zsákbamacskát szeretnél, úgy is jó. Egy kis támpontot azért kérhetek? Elég lesz színileg is, aztán indulhatnak a kis fogaskerekek idebent.

Tigrislilijom írta...

Hát.... ezen nem gondolkodtam. A zsákbamacska az egészen zsákban a jó, szerintem legalábbis :-))) Szépeket varrócskáztál eddig is, én egészen biztos vagyok benne hogy amit kapok az nagyon szép lesz, emiatt ne aggódj :-)))))
Inkább határidőben állapodjunk meg, nekem az a gyengém (jó előre kell tudnom, mert ripsz-ropsz kifolyik az idő a kezeimből. Vajon miért?!) Szerintem az lenne a jó, ha egyidőben adnánk postára, nem?
Tényleg, te szeretnél konkrétan valamit, vagy jó lesz az is 'amit kapsz? :-))))) (ezt csak nagyon halkan kérdezem...)

Aranyalma írta...

Na most hirtelen sokat kérdeztél egyszerre... :)
Szép sorban tehát: a macska nem a kedvenc állatom, lakásban pláne, tehát zsákban jó... :) egyetértünk! :D (Ide ne keveredjen egy állatvédő!!! xD)
Viszont ha benne vagy abban, hogy tényleg meglepetés ajándék legyen, akkor muszáj lesz kiindulnom valamiből: szín, stílus (romantikus, naturális, akvatikus... stb.). Az ajándék jellege, ha nincs más külön kívánságod, akkor az én kezemben van... :)

Idő... sajnos kevés van belőle, így karácsony előtt különösen. Maradjunk a jövő évben, a pontos dátumot pedig te határozd meg, nekem már nem kell szendvicskészítéssel foglalkoznom reggelente... :) vagyis ebben a kérdésben abszolút hozzád alkalmazkodom.
Viszont kiváló ötlet, hogy egyszerre adjuk postára!

Sajnos még nem volt időm azon gondolkodni, hogy mit szeretnék a magam részére, de azt hiszem, nem is fogom törni rajta a fejem, szabad kezet kapsz! :) De azt hiszem, valami letisztult formának, fazonnak nagyon tudnék örülni. :)

Tigrislilijom írta...

Hát... ha én megmondom a színt vagy bármit, akkor előugrik a macska a zsákból... :-) Jobb szeretném ha tényleg ott maradna! ;-)

A dátum meg legyen valami megjegyezhető :-) pl. szentiván-éj, vagy tavaszi/őszi napforduló vagy valami amit nem felejtek el :-)))
(Én sem gondoltam hogy meg tudnám csinálni még idén :-)))

Már tegnap kigondoltam hogy mit kapsz, már csak meg kellene varrni... Még nem tudom hogy a forma és a fazon hogy fog idejönni, de hogy csak neked lesz ilyened, az biztos ;-)

Aranyalma írta...

Na jól van, meggyőztél. :)

A határidő nekem mindegy, de jó úton haladsz, valami könnyen megjegyezhető kellene valóban. Válaszd ki nyugodtan a legszimpatikusabb dátumot.

De jó neked, hogy már tudod! :) Nekem még agyalni kell rajta egy picit! :)
Jaj, úgy izgulok! :))

Tigrislilijom írta...

:-))) Tudtam hogy megegyezünk ;-)

Mondjuk akkor legyen inkább a tavaszi óraátállítás napja. Az jó lesz neked?
(Én nem szeretem azt a napot, de így könnyen jóvá tudjuk változtatni :-))

Ja, nekem is van egy új mániám, de az nem a tűzés :-) Majd olyat fogsz kapni, ami azzal kapcsolatos. Na, ennyit mondok csak, hadd csiklandozzon csak a kíváncsiság :-)))

Aranyalma írta...

Tényleg nagyon csikiz! :)
Akkor megbeszéltük, készülök az óraátállításra. :) Képzeld, én nagyon szeretem azt a napot, így előzetesen aznap háromszorosan fogok örülni! :)))

Tigrislilijom írta...

Akkor beletaláltam :-)))
(Nekem majdnem egy év múlva lesz újra szülinapom, arra csak nem várhatunk :-))
Az őszi óraátállítással nincs akkora bajom, de ez a tavaszi nagyon kicsapja a biztosítékot (hetekig keresem a napi bioritmusomat :-(
Na, azért ha lesz jövő évi naptáram, mindenképp beírlak - addig meg nem fogom úgysem elfelejteni (annyi dátumot kellene folyamatosan észben tartanom, hogy a naptár nélkül csak félember lennék ;-)

Aranyalma írta...

Abban biztos lehetsz, hogy én is! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...