2010. november 22., hétfő

Grafikus hópelyhek

Talán szívesen fogadjátok, hiszen kézi és gépi applikációhoz egyaránt jól használhatók. Remélem, ezzel is segítem a karácsonyi készülődést.


5 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Szia Aranyalma! Hogy te milyen szép dolgokat készítesz! Nagyon ügyes vagy! Szeretném megköszönni h az olvasóm lettél, szeretettel látlak!
Merci

csigaszabo írta...

Szia Aranyalma, természetesen nem akartam elfelejteni a PIF-et, a címem csigaszabo@gmail.com, én sem találom sehol a tiedet, pedig szívesen írnék :) Facebook-hoz meg egyenlőre nem értek :) Meg már megtaláltalak, de oda hogyan kell írni? Az üzenőfalra?

Aranyalma írta...

M, én örülök, hogy megtaláltalak! :) Hogy szép dolgokat készítenék? Teljesen szubjektív. Egyszer vettem egy szerintem szép képeslapot, mert nagyon megragadott a hangulata. Nem küldtem el senkinek, máig őrzöm. Lelkesen megmutattam egy ismerősömnek, hogy milyen SZÉP dologra bukkantam, és láttam rajta, hogy egyáltalán nem hatotta meg. Hát ilyen a szépség... De azért örülök, hogy neked ezt (is) jelenti a szépség! :)

Kedves Csigaszabo, örülök, hogy hírt hallok felőled is. Facebookon a bemutatkozó fénykép alatt találod a közvetlen üzenetküldési lehetőséget, de most már tudom a mailed, ha gondolod, írok oda. Jó?

Erika írta...

Erről a sok hópöhölyről az jutott eszembe, hogy Hannának varrtam egy nemszépbarna(hehe) anyagból nadrágot még elsős korában, és világoskék, csillámos-flitteres hópihékkel díszítettem, és ez volt a téli kedvenc gatyója...
És csatlakozom Mercihez, nagyon szépeket lát itt mindig az ember...:)

Aranyalma írta...

Eri, nagyon csinosra sikerülhetett mégis, hogy kedvenc nadrág kerekedett belőle! :)
Az elismerés pedig nagyon jólesik, köszönöm. Talán kiegészítésre szorul: ritkán... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...