2011. március 4., péntek

Díjak

Örömmel teszem közzé azokat a díjakat, amiket nagyon kedves emberektől kaptam az utóbbi egy hónapban. Nagyon röstellem, hogy csak most találtam időt a közzétételre és a továbbításra...

Ceffa, Hajni és Barbi "Kreatív blogger díjjal" tüntetett ki.

Csipkerózsikától és szintén Barbitól "Liebster Blog" díjat kaptam.

A díjakhoz különböző szabályok is tartoznak, én ezeket most tisztelettel összegyúrom, és a maximális 7 embernek fogom továbbítani a díjakat. 

Mindenekelőtt azonban 7 dolgot mesélek magamról:

1. Egy útra kelésre (legyen szó akár rövid távúról is) bármikor rá lehet beszélni, csak annyit kérdezek, hogy mikor? :)

2. Nagyon szeretek a konyhában ügyködni és különlegességeket kipróbálni, bár sütikészítés terén a lányom leköröz engem. :)

3. És ha már a családnál tartunk... büszke vagyok a két nagylányomra és a férjemre,akitől rengeteg segítséget és támogatást kapok, bár az ő kapacitása is véges...... és ennek ellenére...

4. A süti is szóba került az előbb... ne legyen túl édes, krémes. Ha viszont túró- vagy almatöltelék van benne, bármilyen mennyiségben jöhet! :) Kiváltképp az almás pite!

5. Mindent tudni akarok! Ez persze képtelenség, de azért megpróbálom a lehetetlent...  Szívesen hallgatom a Kossuth Rádiót, már a témafelvetés is nagyon jó. Ha az esti rádiózás belecsúszik a 8 óra környékébe,  nosztalgiából még a mesét is meghallgatom. :)

6. Minden mennyiségben szeretek térképeket bogarászni. A múlt héten kaptam egy helyi, városi térképet a férjemtől, nem mintha nem lenne már kettő, de ez más... rajzolt térkép... imádom! :))) De olyan térképeim is vannak, ahol még soha nem jártam, csak árulták. Megvettem bogarászni. :)

7. Távol áll tőlem a hazugság, az intrika, az irigység, a gyűlölet és a haragtartás, ezért a velem kapcsolatba kerülő emberektől is elvárom ugyanezt.

Azok, akiknek továbbítom mindkét díjat, olyan bloggerinák, akik vagy nemrég kezdték el blogjukat írni, és ezért, vagy mert egyébként is kevés olvasójuk van, de valamilyen okból nagyon szimpatikusak. Mindegyiküknek rendszeres olvasójuk vagyok.

Almada gyöngyök (65 olvasó)
alícia's world (23 olvasó)
Arila-Texart (11 olvasó)
Csigaszabó (19 olvasó)
Fairytales-H (22 olvasó)
hera porta (14 olvasó)

4 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Gratulálok, és képzeld, én is imádom a térképeket! Aszittem, csak én vagyok ilyen... hogyismondjam... ;)

ingyom bingyom írta...

Kedves Aranyalma!

A díjat köszönettel elfogadtam. A feladatokat végre is hajtottam, bár nem vagyok benne biztos, hogy jól, mert úgy látszik már az olvasásom is felületes és nem gondoltam konkrétnak, hogy csak nemrég nyitott blogok tulajdonosainak küldhetem. Nem baj! Majd bepótolom valamikor!

Itt nézheted meg az elfogadást:

http://mezeskalacskonyha.blogspot.com/2011/01/dijat-kaptam.html

Szép napot! Szebbet, mint most, naposabbat!

Dalma-Almada írta...

Szia!

Nagyon köszönöm a megtiszteltetést. Oly nehéz ezt tovább adni, hogy inkább őszinte, érdeklődő látogatásaimmal adom ezt azoknak, akiket nap, mint nap látogatok!!!

Nagyon tetszenek a munkáid, én magam is varrogatok, hímzek, de most a gyöngyök ragadtak magukkal, ezért mindenre figyelek, ami kreatív ötlet!

Alkotással teli napokat kívánok Neked!

Almada-Dalma

Hajni írta...

Aranyalma, nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...