2011. április 6., szerda

Kívül-belül pöttyök

Nagyot küzdöttem ma... ajj, de mekkorát! Először is a csúszós anyaggal (ebből készült a legutóbbi bross is), aztán a csúszós anyagon a tűzéssel, aztán a bújtató méretével, hogy használni is lehessen...
Na itt tévedtem fél centit, és a végeredményen sajnos látszik... mégpedig az, hogy rövid lett... kissé többet mutat magából a pénztárca pántja, mint azt a jó ízlés megkívánja.... Így aztán kissé ízléstelen, de azért csini barna pöttyös bélést kapott! :)
Mit csináljak vele? Meskára így szépséghibásan nem teszem fel, nekem már van. Legyen ajándék? Vagy játék? Kell valakinek ilyen tökéletlenül???




10 megjegyzés:

Ányi írta...

Jajj, nekem nagyon tetszik! Lehet játék is... :) mondjuk, ha engem sorsolsz ki vele :)))
Köszi :)

latinka írta...

Én így is elviselném:))

cskata írta...

nincs ezzel semmi baj!!! a tökéletlen dolgok sokkal érdekesebbek,mint a tökéletesek..szerintem. egyébként pedig nagyon finom a stílusa,a színei is nagyon tetszenek!!! szééép!!!! :)

helen írta...

Én ott kerestem, hogy mi lehet a hibája... aztán elolvastam a megnevezett hibát - és nem értek veled egyet :D

Szóval, ha netán sorsolnál, én is szeretnék a kalapban lenni. Annyira jópofa, és a színei nagyon szépek, szeretem őket, így együtt még jobban :D

ingyom bingyom írta...

Szia!
Ha annyira kényelmetlen a fogása, én varrnék mindkét oldalára egy sodort fonalat, olyan vastagot, hogy ne látszódjék ki a fém zavaróan, egészen le a kis pénztárca aljáig, csak úgy rusztikusan.
Szépek a pöttyeid, jó annak aki ilyen türelemjátékkal tud alkotni, mint ezek a pötyikék.
Puszi!

ingyom bingyom írta...

De az a horgolás is megteszi amit a rózsaszín körpénztárca köré alkottál. Csak itt színben egy kis olajzöld, vagy csokibarna menne hozzá.
Puszi!

Hajni írta...

Legyen játék!!! :)
Varrógéppel tűzted az ici-pici köröket is? Hogy tudtad ilyen ügyesen forgatni a gép alatt a csúszós anyagot, hogy megmaradjon a kör szép íve?

Tigrislilijom írta...

Én így is elfogadnám, játék nélkül :-))))

Aranyalma írta...

Akkor hadd romboljam le mindegyikőtök lelkesedését (amiért tényleg nagyon hálás vagyok), az történt ugyanis, hogy megpakoltam egy kicsit, hogy barátkozzak vele (nem megtartás, hanem hordhatóság szempontjából), és olyan furcsamód dudorodott...
Rájöttem, hogy a bélését egy centivel rövidebbre készítettem, mint a külsejét... Ez már nekem sok... így már tutira nem kéne senkinek...
De ha valakinek így is kell, szóljon!!!!!

latinka írta...

Én szólok! Csere??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...