2009. december 29., kedd

Ajándékok hada

No végre, sikerült fényképeket készítenem a karácsonyi ajándékaimról, amit Angyalkám küldött. Még egyszer szívből köszönöm!


Ez pedig a horgolt tartócsoda.


Még javában fényképeztem, amikor csengettek, mint kiderült, a postás. Szépen becsomagolva ezeket kaptam Ducilától. Mi jutott eszébe ennek a lyánynak? :) (a PIF-játék...) Kedvencem a kék golyó és úgy általában a középső rekesz, de a többinek is lesz helye. :) Nagyon-nagyon köszönöm.

3 megjegyzés:

Cila Zzy írta...

Szia!
Örülök, hogy örömet okoztam! Sajnos nem ismertleke meg annyira -az én hibám is-, hogy tudjam, igazán milyen színű dobozt varázsolhattam volna neked, így azt gondoltam egy osztott rekeszes szimplán lakkozott natúr fenyő dobozka mindenhova illik. Azt kisütöttem a blogodból, hogy te az ilyen mütyűröket szereted:-) Áldott karácsonyt így, utólag és Boldog új évet kívánok!
Ui.: Mivel én nem fotóztam le, ha megengeded, elcsórnám a blogomra a képed:-) Megengeded?

Aranyalma írta...

Természetes! :)
Egyébként üzenni szerettem volna, hogy megérkezett a csomag, de mivel nem sokkal a szemrevétel után látogatóba indultunk, ezért a nagy kapkodásban feliratkoztam a saját blogom olvasói közé. Azt meg csak reméltem, hogy betévedsz hozzám... :)
Igazán köszönök mindent, nagy meglepetés volt! :)

Cila Zzy írta...

Én köszönöm, hogy az ajándékozód lehettem:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...