2009. december 5., szombat

Na kedveseim!

Kora reggel indultam, majd csekély 3 km múlva egy autó előttem az árokban... lassítottam. Végül némi késés után megérkeztem - Colette-hez, illetve a decemberi Alkotónapra. Tulajdonképpen azt szerettem volna, ha megvarrok, de legalábbis végső fázisára előkészítek néhány dolgot. Hát... jól melléfogtam, de sebaj, előttem a vasárnap. :)
Nagyon jó társaság gyűlt össze, kifejezetten inspirált a jelenlétük, munkájuk. Igaz, túlzottan el voltam foglalva a saját aprólékos munkámmal, ezért nem csatlakoztam az angyalkát varrókhoz, de így sem csalódtam. Colette rengeteg ötlettel segítette a munkámat (erről holnap bővebben), külön köszönet érte itt is (meg a hihetetlenül kedves angyalkáért - nem tudok elérzékenyülés nélkül ránézni...).
Sajnos a beígért fotókat esetleg Colette oldalán nézhetitek meg, ügyesen itthon felejtettem a gépet. :S Viszont - ha haladok holnap, készítek itthon képeket!
Tulajdonképpen úgy indultam haza, hogy feszített még belül a varrhatnék... hiszen alig kezdtem el...
De jó is volt!!!

3 megjegyzés:

UKati írta...

szia!

Jó volt találkozni!És az biztos, hogy már jártam nálad, mert az idézet akkor úgy megragadott (pár hete), hogy azóta eszerint próbálok élni! Néha jobban megy, néha kevésbé!Kíváncsi vagyok a kész munkádra, de nagyon!
Remélem találkozunk még!

Aranyalma írta...

Szia Kati! Most már én is élesen emlékszem rád! :)
A teljesség tökéletlensége miatt ne aggódj, küzdök én is vele, valahogy úgy, mint te.
Szerintem is jó lenne még találkozni, vagy Colette-nél, vagy máshol!
Remek dolgokat készítettél!

Colette írta...

Kedves Mariann,
örülök, hogy megismerhettelek... várjuk a "szerelemfa " képeit, hogy milyen lesz a végeredmény?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...